Hej! Det var ett tag sen jag bloggade men det har varit mycket skola. Men jag tänkte göra ett inlägg nu. Jag har i alla fall gjort en ny familj igen. Ni undar säkert då, en till familj? Men jag tröttnade helt enkelt på dom andra familjen. Det är ett hushåll med två bästa kompisar som bor i Isla Paradiso.
Bonnie Frelind
Bonnie är en tjej som älskar att sticka ut och klä sig i speciella färger. Hon växte upp i Isla paradiso och bor nu också där. Men hennes största intresse var inte skolan. Hennes största dröm är Ensimsband, som betyder att hon vill lära sig många instrument. Hon är virtuos, grinig, disciplinerad, bra sinne för humor och bra på att kyssas.
Jing Jang
Jing kommer från kina och gillar att röra på sig. Hon har alltid velat lära sig kampsport och det är hennes högsta dröm. Jing är ambitiös, bokmal, disciplinerad, flörtig och perfektionsit. 
 
Bonnie träffade Jing på en resa till Kina och dom blev så bra kompisar så Jing följde med Bonnie hem. Dom flyttade till en luten husbåt som de sedan renoverade. Dom båda började spela olika instrument och skaffade jobb.
Men Jing ville även vissa Bonnie lite mer av kina så de åkte dit.
Jing lärde Bonnie lite kampsport och hon blev även bättre själv.
Här kommer lite före och efter bilder på huset:
Före
Efter
Före
Efter
Före
Efter
Före
Efter
Före
Efter
 

1 kommentarer

Kaka - Simsing.blogg.se

17 Dec 2013 07:24

Gillar hur du komponerar deras kläder, snyggt!
Sen också när du fotar i köp/byggläget, tryck gärna på "G" så slipper man se rutorna :D

Svar: Tack för tipset!
Ida sims

Kommentera

Publiceras ej