Jiang skulle snart åka hem. Både Jing och Jiang var ledsna över det. Bonnie tog med dom på sommarfestivalen för att muntra upp dom lite.
När dom kom dit började det att regna. Dom spenderade några timmar där och sen blev de trötta. När Bonnie gick och köpte glass, så stannade Jing och Jiang för att säga farväl. Men Jing hade inte förberett att säga farväl, hon hade andra planer.
Hon gick ner på knä och friade! Jiang blev jätteöveraskad. Han sa såklart ja! Dom ville sedan få giftemålet klart så snabbt som möjligt så att dom kunde flytta ihop. När Bonnie kom tillbaka med glassen berättade dom för henne. Hon blev schockad men glad. Menade dom att Jiang skulle flytta in. Bröllopet varade bara några minuter efter. Dom ville ha ett privat bröllop i regnet. Det var bara Bonnie som kollade på.
Jiang fick ställa in sitt flyg hem. Han frågade även Jing om det var okej om hans barn fick flytta hit, och att han inte klarade sig så bra utan dom. Jing blev lite förvånad, eftersom att hon inte visste att han hade barn, men hon tänkte att ett litet barn kan väl få bo med dom. Hon ville ju ändå bilda familj någon gång. Men det var inte ett litet barn, det var två ganska stora barn!

Kommentera

Publiceras ej